Om de continuïteit van onze zorg te waarborgen, aanvaarden wij énkel nieuwe patiënten die in Lebbeke wonen én geen vaste huisarts hebben. Gelieve STEEDS eerst te bellen voor een nieuwe aanmelding.

Niet op afspraak zonder/met laattijdige verwittiging

 

 

Helaas komt het regelmatig voor dat een patiënt zonder bericht wegblijft op een afspraak. 

Wij vinden het een vorm van respect dat u vooraf iets laat weten wanneer u niet op een afspraak bij de dokter aanwezig kan zijn. Op die manier kan op dat tijdstip een andere patiënt worden verder geholpen.

Wanneer u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 2 uur op voorhand telefonisch te melden. U kan uw afspraak dan zonder opgave van reden kosteloos annuleren of verplaatsen.

Ter compensatie zijn we genoodzaakt de consultatie aan te rekenen wanneer u niet op afspraak bent zonder te verwittigen. Voor deze compensatie zal u een factuur ontvangen voor een bedrag van €30. Uiteraard zal deze compensatie NIET terugbetaald worden door uw mutualiteit. 

Hap De Lente werkt continu aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Wanneer patiënten die niet op afspraak kunnen komen dit tijdig kenbaar maken, kunnen wij er samen voor zorgen dat de wachtlijsten zo kort mogelijk blijven.

 

Dank voor uw begrip

Image
Jules De Buckstraat 9
9280 Lebbeke
052 27 19 09

Onze Openingsuren

Maandag: 8.00u–19.00u
Dinsdag: 8.00u–19.00u
Woensdag: 8.00u–19.00u
Donderdag: 8.00u–19.00u
Vrijdag: 8.00u–19.00u